LAKTERA ALLERGY FREE 250g***

LAKTERA NATURE

Nízkolaktózový doplněk stravy z kozího mléka pro lidi s alergií na bílkovinu kravského mléka. Lactobacillus bulgaricus. Nutriční podpora proteinové rovnováhy a normální funkce gastrointestinálního traktu a jater. 

Obsah: 250g

Výrobce: DAFLORN 

2 160,00 Kč
Please select variants first

LAKTERA ALLERGY FREE

Nízkolaktózový výživový doplněk. Probiotická potravina z kozího mléka. Kozí mléko je nejblíže mateřskému mléku a proto je výrobek velmi vhodný pro děti a starší lidi. Lactobacillus bulgaricus udržuje gastrointestinální rovnováhu a imunitu. Výrobek je vhodný pro lidi s různými typy alergií, včetně bílkovin kravského mléka. Vodní probiotika z pramenů bulharských hor s obsahem LACTOBACILLUS BULGARICUS DMR1 a STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS DMR4. Obsahuje 4 různé kmeny.

  • 100% přírodní produkt
  • Klinicky testované
  • Účinné při laktózové intoleranci
  • Stimulující tvorbu M1 makrofágů
  • Zabraňují propustnosti střev vůči virům a bakteriím

Přírodní podpora normální funkce gastrointestinálního traktu, jater a proteinové rovnováhy. LACTOBACILLUS BULGARICUS udržuje imunitu, je účinný při dysbakterióze a průjmech. LAKTERA ALLERGY FREE je nutriční podpora při onkologických onemocněních, během a po chemoterapii a radiační terapii. LAKTERA ALLERGY FREE se také doporučuje jako výživová podpora při problémech se žaludkem, střevy, gastrointestinálním traktem, zácpou, refluxem, vředy, gastritidou, kolitidou, nadýmáním, plynem, pálením žáhy, Helicobacter pylori, dysbakteriózou, játry, hepatitidou, během a po užití antibiotik.

Neobsahuje cholesterol, gluten, žádné konzervační ani geneticky modifikované mikroorganismy. Produkt odpovídá zdravotnímu tvrzení EU 432/2012: živé probiotika LACTOBACILLUS BULGARICUS a STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS zlepšují trávení LAKTÓZY.

Tento produkt je patentově chráněný v EU patent 15 472004.9-1358. Originální probiotické kmeny jsou vlastnictvím společnosti Daflorn OOD. 

Složení: Denní dávka 3000mg-jedna odměrka prášku obsahuje: bílkoviny 960mg, tuky 510 mg, sacharidy 1170mg, 21 aminokyselin, patentované složení na základě kozího mléka obsahuje více než 80 miliard živých a latentních buněk Lactobacillus Bulgaricus DMR1, DMR2 a Streptococcus thermophilus DMR3, DMR4 , které se aktivizují po užití v trávicím systému.

Alergeny: bílkovina kozího mléka

Dávkování: doporučená denní dávka výživového doplňku nesmí přesáhnout 2 odměrky denně. Je třeba užít s malým množstvím tekutiny do 40 ° C nejlépe 15 min. před jídlem.

Upozornění: Doplněk stravy musí uskladňovat mimo dosah malých dětí. Doplněk stravy je určen pro dospělé a děti od 1 roku věku. Doplněk stravy se nesmí používat jako náhrada pestré stravy. Výživový doplněk skladujte v suchu při teplotě do 24 ° C i po otevření. Doporučená denní dávka výživového doplňku se nesmí přesáhnout.

Energetická hodnota denní dávky: 17,4 Kcal

Vhodný pro děti i dospělé, během těhotenství, při cestování, při chřipce i po operacích. 

DAFLORN Ltd. byla založena v Bulharsku v roce 2000 Gen. majorem Prof. MUDr. Nikola Alexandrovem a MUDr. Danielou Petrovou. Dnes DAFLORN vyrábí více než 50 probiotických produktů chráněných více než 15 patenty a ochrannými známkami v Bulharsku a na celém světě. Ochranná známka LAKTERA je registrována v Evropské unii, Spojených státech, Rusku, Číně, Turecku, Jižní Koreji, Súdánu, Pákistánu, Austrálii a na Novém Zélandu. Výrobní proces společnosti DAFLORN je vysoce biotechnologický a šetrný. Cílem je vývoj a výroba přírodních probiotických produktů, které neobsahují konzervační látky, barviva a geneticky modifikované mikroorganismy. DAFLORN je členem Mezinárodní probiotické asociace. Výrobky DAFLORN obsahují LACTOBACILLUS BULGARICUS a STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS, což jsou jediné probiotické bakterie, které mají v Evropské unii uznané zdravotní tvrzení, vydané Evropskou agenturou pro bezpečnost potravin podle nařízení EU 432.  Produkty DAFLORN byly experimentálně a klinicky testovány po dobu více než 30 let u více než 4 000 pacientů a tyto studie nadále pokračují. Aktuální studie sleduje účinky LACTOBACILLUS BULGARICUS a jeho schopnost převádět makrofágy M2 na M1 a zvyšovat tak buněčnou imunitu.