BEWIT ARGANOVÝ OLEJ 50ML***

ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL

Rostlinný, za studena lisovaný olej.

Český botanický název: Argánie trnitá
Anglický název: Argan
Latinský název: Argania Spinosa
Země původu: Indie 

Výrobce: BEWIT

244,00 Kč

ARGANOVÝ OLEJ JE PRÁVOPLATNĚ PŘEZDÍVÁN MAROCKÝM ZLATEM

Elixír mládí, tím je dle marockých žen právě arganový olej. Není divu proč se tomuto zázraku původem z Afriky právoplatně přezdívá "marocké zlato".

Mimořádnou péči poskytuje pokožce celého těla, vlasům i nehtům

Vzhledem k mimořádně blahodárným a komplexním účinkům si arganový olej čestně získá místo ve vaší sebe-pečující chvíli. Je totiž zásobárnou těch nejcennějších látek, které si nejen skvěle rozumí s pokožkou celého těla, ale také se pečlivě postarají o vaše vlasy a nehty.

Esenciální mastné kyseliny a antioxidanty

Nezanedbatelné množství esenciálních mastných kyselin, které arganový olej obsahuje, stojí za jeho podpůrnými účinky, které posilují přirozenou ochrannou bariéru pleti. Olej doslova překypuje antioxidantem - vitaminem E, který může pomáhat oxidačnímu stresu a propůjčuje pokožce mladistvý vzhled, celkově pak zanechává pleť pružnou a dokonale vláčnou.

Navíc se do pokožky velmi dobře vstřebává a při pravidelném používání dokonce dává samotnou produkci mazu perfektně do normálu. [1]

BENEFITY, které vaší pleti a tělu dopřeje arganový olej

  • Hloubkově hydratuje, zvláčňuje a uklidňuje suchou a podrážděnou pokožku. Dodává jí elasticitu
  • Chrání před volnými radikály a působí tak preventivně proti stárnutí pokožky (anti-age efekt)
  • Rychle se vstřebává, netvoří mastný vzhled a koriguje správnou produkci mazu
  • Vitalizuje a dodává lesk vlasům a nehtům
  • Je vhodný pro každý typ pleti, především pro pleť zánětlivou, stárnoucí a dehydratovanou
  • Uplatňuje se jako nosný olej pro BEWIT esenciální oleje - smícháním se prodlužuje doba postupného vstřebávání esenciálního oleje
  • V kombinaci s BEWIT esenciálními vodami se postará o hlubokou hydrataci a rovnováhu pleti

HISTORIE

Blahodárné účinky, kterých se využívá po celém světě Obyvatelé Maroka (Berbeři) využívají blahodárného působení arganového oleje již po celá staletí. Na základě skutečnosti, že byla Argánie trnitá (Argania spinosa) po dlouhou dobu stromem velmi vzácným a rostla výhradně na území dnešního Maroka, si arganový olej získal přívlastek "marocké zlato". V současnosti se arganový olej používá po celém světě pro své kosmetické účely.

Použití jako surovina.

NÁVOD K POUŽITÍ

Dopřejte luxusní péči své pleti, krku i celému tělu.

Aplikujte na čistou pleť, krk a tělo jako součást své rutinní péče. Pro kompletní péči a obnovení ochranné hydro-lipidové bariéry kombinujte s našimi luxusními BEWIT esenciálními vodami. Arganový olej je vhodný i jako základní olej pro přípravu kosmetických přípravků - kombinací s BEWIT esenciálním olejem můžete naředit koncentraci přesně na míru vašim potřebám a prodloužit tak dobu vstřebávání samotného esenciálního oleje. Olej také můžete přidat do pleťových masek a vlasových zábalů.

Nevíte, který produkt si vybrat? Vyzkoušejte si nabídku přímo na provozovně "Zeleného zvonu". K dispozici máme přes 90 vzorků. Výrobky s označením *** v názvu produktu jsou k dispozici skladem. Ostatní produkty jsou na objednávku. Máte-li zájem o další produkty společnosti BEWIT, využijte prosím tento odkaz: BEWIT - ZELENÝ ZVON