BRAINMAX APPETITE KILLER
Nápoj s vlákninou a proteiny pro kontrolu apetitu, redukci hmotnosti a tuku, zdravé hubnutí, doplněk stravy.
Existují desítky studií, které potvrzují, že zvýšený příjem bílkovin a vlákniny vede k redukci hmotnosti, tukové tkáně, optimalizace inzulinové citlivosti i metabolismu. Vyšší příjem bílkovin a vlákniny navíc působí ještě dalším způsobem, a tím je celkové zvýšení sytosti, což vede k nižšímu kalorickému příjmu, který je klíčový pro hubnutí. Vláknina navíc zpomaluje trávení, to pomáhá udržovat zdravou hladinu cukru, což se vám může hodit v boji proti přejídání.
Většina jedinců má při svých snahách o hubnutí mizerný příjem bílkovin a vlákniny. Proto jsme přišli s revolučním a jednoduchým produktem Appetite Killer, který působí v několika směrech a při správném užívání vám umožní dosahovat stabilních a dlouhotrvajících výsledků při redukci hmotnosti a optimalizaci zdraví.

Vědecky prokázáno: Vysoký příjem bílkovin podporuje redukci hmotnosti!
Výzkumy s důrazem na vysoký příjem bílkovin prokázaly jejich vliv na snížení hmotnosti a tuku1. Hned několik studií zjistilo, že zvýšení příjmu bílkovin podporuje hubnutí. Byla provedena šestiměsíční studie2, která zahrnovala 15 mužů a 50 žen s nadváhou nebo obezitou. Skupina s vysokým příjmem bílkovin ztratila v průměru o 43 % více tuku než skupina s vysokým příjmem sacharidů. Další studie publikovaná v časopise Nutrients zjistila, že strava s vysokým obsahem bílkovin je lepší pro úbytek tuku spíše než strava s nízkým glykemickým indexem. Studie také ukazují, že bílkoviny mohou pomoci stabilizovat hladinu krevního cukru, čímž snižují chuť k jídlu a hladu, které mohou vést k záchvatovitému přejídání.3 Je to tím, že bílkoviny tělo tráví déle, což pomáhá udržovat pocit sytosti po delší dobu. Tím se i snižují pocity, které nás mohou dovést ke konzumaci nezdravých potravin, což způsobuje náhlé zvýšení hladiny krevního cukru.
Stabilizace hladiny krevního cukru je klíčová pro efektivní hubnutí
Vysoká hladina krevního cukru může bránit úbytku hmotnosti, protože nadměrný inzulín vytvářený v důsledku přebytku cukru v těle signalizuje, že organismus má dostatek energie a místo spalování tuků začne tuk ukládat. Navíc dlouhodobě vysoká hladina inzulinu může vést k inzulínové rezistenci, stavu, kdy jsou buňky méně citlivé na inzulín. Inzulínová rezistence je spojovaná s nadváhou či obezitou a je rizikovým faktorem pro vývoj diabetu typu 2. Udržování hladiny cukru v krvi ve zdravém rozmezí pomáhá tělu zpracovávat sacharidy a bílkoviny pro energii, namísto jejich ukládání ve formě tuku. Výsledky studií tedy naznačují, že kombinace dostatečného příjmu vlákniny a bílkovin je účinným způsobem, jak dosáhnout stabilní hladiny krevního cukru a podpořit hubnutí.3,4

Vědecky prokázáno: Vláknina před sacharidy předchází zvýšení krevního cukru po jídle
Studie zkoumala vliv příjmu vlákniny před příjmem sacharidů5 a zjistila, že tímto postupem významně snížíme zvýšení hladiny krevního cukru po jídle. Ze studie tedy vyplývá, že po jídle nedojde k tak velkému výkyvu krevního cukru, jako kdybychom vlákninu vynechali. Studie z roku 2018 také prokázala, že vyšším příjmem vlákniny přes den jsme schopni dosahovat nižších hladin krevního cukru nalačno. Vláknina také pomáhá zvyšovat pocit sytosti, podporuje hubnutí. Navíc zpomaluje trávení, což pomáhá udržovat stabilní hladinu cukru. Ve chvíli, kdy je hladina krevního cukru stabilní, nemáme chuť na různé nezdravé potraviny, a tím i konzumací vlákniny předcházíme nezdravému přejídání. Navíc podpoří zdraví střev a snižuje riziko onemocnění trávicího traktu
- ZVYŠUJE POCIT SYTOSTI
- PODPORUJE HUBNUTÍ
- UDRŽUJE STABILNÍ HLADINU CUKRU
- ZABRAŇUJE PŘEJÍDÁNÍ SE
- PODPORUJE VYPRAZDŇOVÁNÍ

Co je to termický efekt a proč jsou důležité bílkoviny při hubnutí?
Bílkoviny mají vysokou termickou hodnotu. To znamená, že tělo na jejich trávení musí vynaložit větší množství energie. A vyšší výdej energie = rychlejší hubnutí. Při konkrétním příkladu: pokud byste snědli hovězí steak, který má 250 kalorií, můžete očekávat, že vaše tělo spálí přibližně 50 až 75 kalorií jen na jeho trávení. To je ovšem pouze hrubý odhad a skutečné množství spálených kalorií se může lišit v závislosti na různých faktorech, včetně vašeho individuálního metabolismu.Studie prokázaly6, že vyšší příjem bílkovin zvyšuje termogenní efekt (jejich trávení vyžaduje více energie) a také zvyšuje pocit sytosti. To má za následek snížení tělesné hmotnosti a tuku. Navíc jsou bílkoviny více sytící než tuky nebo sacharidy, což vede k celkově menšímu příjmu kalorií.
Proč právě Appetite Killer?
- Zdroj kvalitních bílkovin a vlákniny.
- Stabilní hladina krevního cukru.
- Žádné inzulinové výstřely.
- Doplní důležité živiny a tím odbourá potřebu se přejídat.
- Nenáročná a rychlá příprava.
- Žádná umělá sladidla.
- Slazeno pouze stévií a přírodním aroma.
- Vláknina podpoří trávení a zdraví střev.
- Syrovátkový protein z mléka volně pasoucích se krav.
Nativní syrovátkový protein s 15 g bílkovin v každé dávce!
Pod označením nativní syrovátkový protein si můžete představit výrobní proces, při kterém se oddělí syrovátka a mléko, aniž by předtím docházelo k oddělení za účelem výroby jiných produktů, jako jsou třeba sýry. Zatímco u jiných výrobních postupů jsou proteiny až na posledním místě, jak z mléka zpracovat skutečně vše, je nativní syrovátkový protein samostatný produkt, který jako první z mléka vzniká. Navíc u proteinu z nativní syrovátky dochází k pasterizaci pouze jednou, zatímco u syrovátkového proteinu dvakrát. Tím může dojít k denaturaci (znehodnocení) bílkovin a navíc výroba nativního syrovátkového proteinu probíhá procesem mikrofiltrace za studena (teplota do 10°C). Výroba nativního syrovátkového proteinu je natolik šetrná, že si díky tomu protein zachová množství bílkovin i větší množství aminokyselin.
- Nativní syrovátkový izolát a koncentrát.
- 15 g bílkovin z těch nejlepších zdrojů.
- Získán šetrně z čerstvého mléka od volně se pasoucích krav krmených trávou.
- Syrovátka ve své přírodní podobě jako v mléku.
- Nejvyšší možná kvalita, čistota, stravitelnost a biodostupnost.
DÁVKOVÁNÍ
30 minut před prvním velkým jídlem nebo večeří smíchejte jednu odměrku s vodou. Můžete také užívat místo snídaně. Cíl je zvýšení sytosti před jídlem a udržet po velkém jídle optimální hladinu cukru bez velkých výkyvů, které by v průběhu dne mohly způsobit přejídání.
DOPORUČENÍ
Vyhněte se vláknině v kombinaci s doplňky stravy
Doporučujeme neužívat spolu s ostatními minerály, vitamíny ani léky. Vláknina působí velmi rychle a bere s sebou vše. Jiné doplňky stravy tak nemají čas se dostatečně vstřebat. Od užívání ostatních vitamínů a minerálů doporučujeme alespoň 2 hodinový odstup. Totéž platí u potravin bohatých na vlákninu, jako jsou luštěniny, brukvovitá zelenina nebo semínka. Pokud se dosud ve vašem jídelníčku potraviny s obsahem vlákniny objevovaly pouze sporadicky, i navyknutí na její konzumaci mohou provázet některé z potíží, jako je nadýmání nebo pocit plného žaludku. Tyto potíže by měly postupně odeznít.
SLOŽENÍ
(28,5 %) psyllium*, (22 %), nativní syrovátkový izolát, (22 %) nativní syrovátkový koncentrát, kakao z Peru*, (4,5 %) jablečný pektin, sladidlo: steviol-glykosidy, přírodní aroma čokoláda. * produkt z ekologického zemědělství.

BRAINMAX
Doplňky stravy, které v sobě spojují sílu přírody a poznatků moderní vědy. Zakladatelem společnosti VOTAMAX, která je vyrábí, je Jiří Votava. Zhmotnil svůj sen, že bude vyrábět doplňky stravy, které budou zvyšovat výkonnost stimulací mozkových neurotransmiterů. Jejich složení je navrženo podle nejnovějších poznatků z oblasti zvyšování mentálního i fyzického výkonu a optimalizace zdraví ve spolupráci s Mgr. Adamem Česlíkem. Všechny produkty jsou vyráběny v České republice z prvotřídních surovin s vysokou biodostupností. Velký důraz je kladen na minimalizaci balastních složek a umělých sladidel. Produkty BrainMax a Performance jsou vyvíjeny za účelem vašeho každodenního překonávání vlastních limitů.